Πως λειτουργεί

Χαρακτηριστικά

Αυτόματος εντοπισμός

Όλα τα smartphones και τα tablets μπορούν να εντοπίσουν τη θέση σας μέσω GPS. Πατώντας το εικονίδιο του ραντάρ, η θέση σας προσδιορίζεται αυτόματα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε εύκολα να καλέσετε ένα ταξί, χωρίς απαραίτητα να γνωρίζετε την ακριβή διεύθυνση. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρήμα και χρόνο, ειδικά στα ταξίδια σας στο εξωτερικό!

Αξία διαδρομής, απόσταση και διάρκεια

Τη στιγμή που θα επιλέξετε τον προορισμό σας, η εφαρμογή θα σας ενημερώσει για την απόσταση και τη διάρκεια της διαδρομής σας κατά προσέγγιση.

Εντοπισμός άφιξης του ταξί σας

Πλέον μπορείτε εύκολα να ενημερωθείτε για τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης του ταξί σας. Από την οθόνη θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τα λεπτά που απομένουν μέχρι να εμφανιστεί ο οδηγός σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδρομή που ακολουθεί μέχρι να φτάσει σε εσάς, αλλά και την ακριβή του τοποθεσία κάθε φορά.

Μην χάνετε χρόνο περιμένοντας

Ενημερωθείτε κατά την άφιξη του ταξί σας χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε έξω. Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας για να πάρετε μερικά πράγματα ή να πείτε αντίο χωρίς βιασύνη!

Ανασκόπηση των διαδρομών και των κρατήσεων σας

Ανατρέξετε σε παλαιότερες διαδρομές σας ή αναζητήστε τρέχουσες και μελλοντικές κρατήσεις οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό μπορεί να σας προσφέρει μία λεπτομερή καταγραφή του πόσο συχνά καλείτε ταξί, από που το καλείτε ή να μπορέσετε να αλλάξετε ή και να ακυρώσετε μία διαδρομή χωρίς καμία χρέωση! Επιπλέον, αν έχετε ξεχάσει κάτι μέσα σε ένα ταξί, θα μπορέσετε να δώσετε βοηθητικές πληροφορίες για την εύρεσή του όπως την ακριβή ώρα της διαδρομής ή το ταξί που χρησιμοποιήσατε.

Αξιολογήστε τις διαδρομές σας

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι! Μπορείτε τώρα να αξιολογήσετε τη φιλικότητα του οδηγού, την κατάσταση του οχήματος και τη συνολική σας εμπειρία. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κάνετε κράτηση ενός ταξί με καλή αξιολόγηση.

Έχετε το προσωπικό σας βιβλίο διευθύνσεων

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αποθήκευσετε τη διεύθυνση του σπιτιού σας, αλλά και τις διευθύνσεις προορισμού σας με αλφαβητική σειρά. Έτσι μπορείτε πάντα να ρίχνετε μία ματιά στις αγαπημένες σας διαδρομές, να ανανεώσετε υπάρχουσες ή να διαγράψετε αυτές που δε χρησιμοποιείτε πλέον.

Η εφαρμογή στη γλώσσα σας

Το menu της εφαρμογής είναι μεταφρασμένο σε 9 διαφορετικές γλώσσες. Εκτός από Ελληνικά και Αγγλικά, μπορείτε να αλλάξετε το menu σε Γερμανικά, Ολλανδικά, Γαλλικά, Δανικά.

Εξατομίκευση των αναγκών σας

Με την εφαρμογή taxi.eu μπορείτε να κάνετε κράτηση ενός ταξί ανάλογα με τις καθημερινές σας ανάγκες – είτε θέλετε να έχετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο μαζί, να υπάρχει παιδικό κάθισμα ή να χρειάζεστε μεγαλύτερο όχημα για μία μεγαλύτερη παρέα.

Μία εφαρμογή ταξί για περισσότερες από 100 πόλεις της Ευρώπης

Δεν έχει σημασία αν χρειάζεστε ταξί για τη βόλτα σας στην πόλη της Αθήνας ή για ένα ταξίδι αναψυχής στο Βερολίνο, η εφαρμογή της Taxi.eu θα αποτελέσει την καλύτερη παρέα στο κινητό σας. Χρησιμοποιήστε την ίδια εφαρμογή σε 11 χώρες και περισσότερες από 100 πόλεις της Ευρώπης και εκμεταλλευτείτε τα περισσότερα από 62.000 συνεργαζόμενα ταξί. Η εφαρμογή της Taxi.eu δουλέυει πέρα από τα όρια της περιοχής ή της χώρας σας!

Επιλογές κράτησης

Τρόποι πληρωμής

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας βολέυει κάθε φορά. Αν δεν έχετε μετρητά μαζί σας, μπορείτε να πληρώσετε μέσω της πιστωτικής σας κάρτας ή με paypal.

Ταξί με air-condition

Καλοκαίρι στην πόλη; Επιλέξτε ταξί με air-condition για πιο δροσερές και ευχάριστες διαδρομές!

Κατοικίδια

Έχετε και το αγαπημένο σας κατοικίδιο μαζί; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!Απλά προσθέστε την επιλογή στην κράτησή σας.

Μετακίνηση των παιδιών

Για να διασφαλίσετε την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών,επιλέξτε ταξί με παιδικό κάθισμα.

Αυτοκίνητα

Για παρέα μεγαλύτερη των 4 ατόμων, επιλέξτε ένα από τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα μας.

Εφαρμογή Taxi.eu

Η εφαρμογή taxi.eu μπορεί να σας παρέχει με χρήσιμα τηλέφωνα των υπηρεσιών ταξί σε περισσότερες από 4000 πόλεις.

Ραντεβού

Κατόπιν αιτήματος,ο οδηγός κατά την άφιξη του θα χτυπήσει το κουδούνι σας ή θα σας καλέσει στο τηλέφωνο. Παραμείνετε άνετα στο εσωτερικό του σπιτιού σας, ενώ περιμένετε για το ταξί σας.

Φυσικό αέριο

Στο Βερολίνο, στη Ζυρίχη, στη Κοπεγχάγη και σε άλλες πόλεις, μπορείτε να επιλέξετε υβριδικά αυτοκίνητα ή οχήματα που λειτουργούν με φυσικό αέριο.

Copyright © 2018 nexttaxi.gr
Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Created by developNET