• kenburns1
  Το taxi app
  της Ευρώπης
  Πάνω από 150.000 ταξί σε 100 Ευρωπαϊκές πόλεις
 • kenburns1
  Καλέστε taxi
  μέσω του APP ή στο 210-3412700
  χωρίς χρέωση κλήσης ή τηλεφωνικό ραντεβού
 • kenburns1
  Ο οδηγός
  στην πόρτα σου
  Σας ειδοποιούμε πάντα όταν φθάσει το ταξί σας
  ώστε να μην περιμένετε εκτός.
 • kenburns1
  Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες
  Δίκαιες τιμές
  Επιλέξτε την NexTTaxi , taxi.eu για τις προσωπικές,
  επαγγελματικές και τουριστικές σας μετακινήσεις.
 • kenburns1
  Μια εφαρμογή
  για 14 χώρες και πάνω από 100 πόλεις

Ο δικός σας οδηγός ταξί

Περισσότερα από 62.000 συνεργαζόμενα ταξί ,πάνω από 150.000 οδηγοί ταξί σε 100 ευρωπαϊκές πόλεις, κάνουν το taxi.eu app το μεγαλύτερο portal για κρατήσεις ταξί στην Ευρώπη.

Ασφάλεια

H Nexttaxi σας προσφέρει ασφάλεια, αφού σας γνωστοποιεί την πινακίδα του taxi που θα σας μεταφέρει καθώς γίνεται και αποθήκευση των δεδομένων των κλήσεων. Αυτό σημαίνει ότι η διαδρομή σας βρίσκεται υπό παρακολούθηση από την στιγμή της επιβίβασης μέχρι και τη στιγμή της αποβίβασής σας.

Σιγουριά

Υπάρχει ένα 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε όλες τις ημέρες (24/7) και στα Αγγλικά. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεστε και να σας κατευθύνει σωστά για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει. Το ίδιο ισχύει όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της taxi.eu είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε συνεργασία με το αντίστοιχο κέντρο της πόλης – χώρας που βρίσκεστε (απώλειες αντικειμένων, παραβατικότητα οδηγού κ.α)

Αξιοπιστία

Η taxi.eu είναι η μοναδική πιστοποιημένη εφαρμογή της IRU (International Road Union) στην Ελλάδα. Η ιδρυτική πρωτοβουλία της taxi.eu για τον GTN (Global Taxi Network) διασφαλίζει τη νομιμότητα, τη διαφάνεια στο κόστος και τα παγκόσμια πρότυπα συνεργασίας και εξυπηρέτησης για οδηγούς και πελάτες και γενικά για όλους όσοι συμμετέχουν στην μετακίνηση με ταξί παγκοσμίως. Οι αξίες πλέον του GTN έχουν γίνει αποδεκτές και από αρκετά κέντρα ταξί εκτός Ευρώπης (Μέση Ανατολή, Κίνα, Ινδία, Αμερική) τα οποία έχουν δηλώσει την πρόθεση να πιστοποιηθούν απ΄ αυτόν τον φορέα.

Πως λειτουργεί


Ηλεκτρονική πληρωμή με paypal και πιστωτική κάρτα μέσω της εφαρμογής.

Σύντομα και στην Ελλάδα!

Υπηρεσίες μεταφοράς

Η nexttaxi προσφέρει διαδρομές με στιλ και άνεση, φροντίζοντας για την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτησή σας. O στόλος μας διαθέτει συνεργάτες – οδηγούς με γνώσεις αγγλικών, γερμανικών, ιταλικών κ.α. Εσείς έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την γλώσσα επικοινωνίας που επιθυμείτε.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Διαδρομές από και προς τον διεθνή αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος». Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας και η nexttaxi θα φροντίσει για την άμεση εξυπηρέτησή σας, χωρίς καμία καθυστέρηση.

ΛΙΜΑΝΙΑ

Απ΄ όπου κι αν έρχεστε ή όπου και αν πηγαίνετε, μπορείτε να έχετε taxi, χωρίς να περιμένετε στις ατέλειωτες ουρές αναμονής, που σχηματίζονται στα λιμάνια της πόλης μας. Ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός για την nexttaxi.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έχετε προγραμματίσει επαγγελματικό δείπνο ή ραντεβού σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης; Αφήστε τον επαγγελματία οδηγό μας να σας μεταφέρει χωρίς καθυστερήσεις. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος για να τον σπαταλάτε άσκοπα ή ρισκάροντας με αμφίβολου ποιότητας εταιρίες και στη nexttaxi το γνωρίζουμε πολύ καλά.

Private Shore Tours

Ανακαλύψτε με την Nexttaxi και τους καλύτερους οδηγούς της πόλης τις μαγικές γωνιές της Ελλάδας. Από την Ακρόπολη μέχρι τις Μυκήνες και από την Επίδαυρο μέχρι τα Μετέωρα, αφήστε την ματιά σας να γεμίσει με υπέροχες εικόνες! Γιατί η taxi.eu Hellas σας πάει παντού!

Copyright © 2018 nexttaxi.gr
Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Created by developNET