Οδηγούμε το ταξί στο μέλλον

Με τη nexttaxi, ένα ευρύ δίκτυο οδηγών είναι μόλις ένα άγγιγμα μακριά σου.
Και η διαδρομή συνεχίζεται.

Η αγορά του ταξί έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία χρόνια. Πριν από λίγα χρόνια υπερεθνικοί, εθνικοί ή διεθνείς «παίκτες» διαδραμάτιζαν μικρό ρόλο σε αυτή την αγορά. Πλέον, με την εισαγωγή των έξυπνων τηλεφώνων στην ζωή των επιβατών και ταξιδιωτών και με τον αυξανόμενο αντίκτυπο που είχαν οι προσφορές μετακίνησης με ιδιωτικά αυτοκίνητα-limousines, η σημασία κι ο ρόλος αυτών των εταιρειών είναι πολύ αυξημένος. Σήμερα υπάρχουν αρκετοί διεθνείς «παίκτες» οι οποίοι χρηματοδοτούνται από επενδυτικές εταιρίες και κεφάλαια. Η «Νέα Οικονομία» έχει πλέον αγγίξει για τα καλά τον κλάδο του ταξί και θέτει σοβαρές προκλήσεις στα πρώην και νυν μικρά σχήματα του χώρου.

Ποιά είναι η NexTTaxi

Η εταιρεία NexTTaxi είναι 100% Ελληνική εταιρία με έδρα την Αθήνα κι έχει ως αποστολή την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών ταξί,με γνώμονα την ασφάλεια και την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η πολυετή εμπειρία μας στο τομέα των νέων τεχνολογιών και η σύναψη συμφωνιών με καταξιωμένες εταιρίες στο κλάδο των ταξί είναι βασικά συστατικά της επιτυχίας μας. Αντιλαμβανόμαστε τις σύγχρονες ανάγκες του οδηγού ταξί και δίνουμε πρωτοποριακές λύσεις χρησιμοποιώντας το πιο σύγχρονο εξοπλισμό.


Η φιλοσοφία της NexTTaxi διέπεται από τον επαγγελματισμό, την ευελιξία και την αγάπη για τον κάθε πελάτη μας με τους οποίους χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακράς διάρκειας.


Σε συνεργασία λοιπόν με την εταιρεία taxi.eu, η εταιρία μας εξέλιξε και προσάρμοσε στα ελληνικά δεδομένα την ομώνυμη πρώτη και μεγαλύτερη εφαρμογή στην Ευρώπη. Mεταφράσαμε όλο το λογισμικό στα Ελληνικά ώστε η μεγαλύτερη εφαρμογή για ταξί να είναι η μόνη που είναι διαθέσιμη και στην Ελληνική γλώσσα αυτή τη στιγμή στην χώρα μας. Έτσι όλοι οι χρήστες πλέον μπορούν να έχουν μία εφαρμογή για την Ελλάδα και το εξωτερικό και οι οδηγοί να εκμεταλλεύονται τα οφέλη που έχει το γεγονός ότι οι ξένοι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν και στην Ελλάδα το καλύτερο taxi-app που εμπιστεύονται ήδη στην Ευρώπη.

Copyright © 2018 nexttaxi.gr
Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Created by developNET